Guangzhou Opal Machinery Parts Operation Department
Contacteer ons

Contact Persoon : Vivian

Telefoonnummer : 86 13533728134

WhatsApp : +8613533728134

Free call

BANGKOK TRADESHOW VOOR BOUW

April 19, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over BANGKOK TRADESHOW VOOR BOUW

      Thailand, Bangkok, is altijd een overweldigende stad. Drukke internationale metropool, de integratie van Oostelijke en Westelijke culturen, alle-omringt „stad van engelen“. „Van de Bouwmachines van Bangkok werden het Internationale Materiaal en de Technologietentoonstelling (INTERMATASEAN 2017)“ gehouden op het Centrum van de EFFECTtentoonstelling in Bangkok, Thailand, op 8 Juni.
Epuipmentco. van Guangzhououb machines, Ltd debuut in deze tentoonstelling, het bedrijf van Guangzhou OUB stelde reeks verbindingssteekproeven tentoon, met inbegrip van de verbinding van de brekerhamer, olieverbinding, NOK, SKF, SJ, HALLITE, opdringer, drijvende verbinding, O-RING etc., om uit, vooral in ASEAN-de technologie van de de klantenvertoning van landen en de professionele representatieve gevorderde leider van Chinese over de hele wereld te komen verbinding.

De dag van de tentoonstelling, OUB-verbinding is in hete achtervolging van klanten. Het Engelse en Thaise verkooppersoneel en de klanten om te onderhandelen, communiceren, beroeps en nadere uitleggen aan het verenigbare lof van winstklanten, niet alleen voor de OUB-merkproducten om een bredere markt te ontwikkelen, toont meer in de tentoonstelling de productietechnologie van wereldklasse China.
 
laatste bedrijfsnieuws over BANGKOK TRADESHOW VOOR BOUW  0
 
 
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in